Ragů s drůbežím masem

Ragů s drůbežím masem
 
Ingredients
  • 300 g krůtích nebo kuřecích stehen
  • 1,5l vody
  • 1 kostka drůbežího bujonu
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 80g polévkových nudlí
  • 250g sterilovaných fazolových lusků
  • 500g sterilovaného chřestu
  • mletý pepř
  • muškátový oříšek
  • bazalka čerstvá
  • 4 žloutky
Instructions
  1. Drůbeží stehna vykostíme, maso nakrájíme na kostičky, zalijeme vodou, přidáme bujon a asi 15 min povaříme.Pak přidáme citrónovou šťávu a vaříme, až maso změkne. Před dohotovením přisypeme nudle a ještě 3 min povaříme. Mezitím zcedíme fazolové lusky i chřest, drobně je nakrájíme a přidáme k masu. Krátce povaříme, odstavíme, dochutíme kořením a případně přisolíme. Žloutky rozšleháme a vlijeme do horkého pokrmu. Jednotlivé porce zdobíme lístky bazalky.